Vertalingen

Flexibiliteit en Eenvoud

EENVOUD EN FLEXIBILITEIT

U kunt uw stukken op ons kantoor afgeven, maar faxen of mailen is ook mogelijk. Dat bespaart tijd, geld en moeite. Desgewenst kunt u uw stukken ook opsturen. Na vertaling ervan sturen wij die met de vertaling naar uw adres. Betalen kan plaats vinden via een gewone overmaking. Met een telefoontje naar het dichtstbijzijnde kantoor van Arabika wordt u alles haarfijn uitgelegd. U hoeft dus niet naar een van onze kantoren of partners af te reizen, maar u bent natuurlijk altijd wel van harte welkom.

Ook in geval dat u persoonlijk op ons kantoor bent geweest is het niet vereist dat de stukken op komt halen. Wij zorgen ervoor dat uw documenten veilig en snel naar uw adres worden verzonden. Dat kan zowel binnen het land zelf als naar het buitenland.

VERTALINGEN

Wilt u een document laten vertalen? Het verzorgen van vertalingen zowel beëdigd en als onbeëdigd van al uw stukken in en uit diverse talen is een vakgebied van Arabika. U kunt bij ons terecht het vertalen van diverse stukken zoals huwelijks- en echtscheidingsakten, uittreksels, vonnissen en diploma’s en veel meer.

EXTRA INFORMATIE 

Documenten die u wilt gebruiken bij de overheid of tijdens een juridische procedure dient u meestal beëdigd te laten vertalen. Het brondocument wordt door de beëdigde vertaler voorzien van een handtekening, een stempel en een verklaring dat de vertaling volledig en een waarheidsgetrouwe weergave van het originele document is. Een beëdigd vertaler is ingeschreven bij de rechtbank. Op www.bureaubtv.nl vindt u informatie over beëdigde vertalers en alle daarbij behorende onderwerpen.

SPOEDVERTALING 

U hebt snel een vertaling nodig. Arabika zorgt ervoor dat u uw vertaling binnen 24 uur klaar is. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit en wordt nog eens tegen een scherpe prijs geleverd.

SPOEDVERTALING 

Maak gebruik van onze upload-formulier om uw documenten naar ons te sturen. We staan de volgende bestandstype’s toe: PDF, DOC, DOCX, JPG en PNG Ga naar arabika.nl/upload als u een prijsopgave wilt hebben voor uw vertaling.

Klik hier om onze veel gestelde vragen te lezen
Stuur uw documenten makkelijk en snel online

“Ook in Marokko kunt u terecht”

In Marokko heeft Arabika ook kantoren in tal van steden als Rabat, Tanger, Al-Hoceima, Nador en Berkane. Ook daar ondersteunen onze mensen u zorgvuldig bij het verwerken van uw vragen en opdrachten. Onderaan op de site staan al onze kantoren en de daarbij behorende contactgegevens.