Legalisaties

Documenten zonder zorgen laten legaliseren.

NOG GEEN DOCUMENT?

U beschikt nog niet over een document? Dat is op zich geen probleem. Arabika is er voor om uw document snel en veilig op te vragen. Ook dat doen we in alle delen van de genoemde landen.

LEGALISATIES 

Arabika zorgt snel en accuraat dat al uw documenten gelegaliseerd worden. Legalisaties vinden plaats bij diverse instanties zoals gemeentes, provinciehuizen, rechtbanken, ministeries en consulaten. Zo dient u bijvoorbeeld uw Marokkaanse huwelijksakte in Marokko te laten legaliseren voordat u het in Nederland kunt gebruiken.

EXTRA INFORMATIE 

Legalisatie houdt in dat autoriteiten bevestigen dat uw document echt en rechtsgeldig is. De bevoegde instantie geeft hiervoor een schriftelijke verklaring af met een handtekening en stempel. Meestal is dat een rechtbank en het ministerie van Buitenlandse Zaken van het betreffende land en daarna de ambassade of het consulaat van het land waar u het document uiteindelijk wilt gebruiken.

Klik hier om onze veel gestelde vragen te lezen
Stuur uw documenten makkelijk en snel online

“Ook in Marokko kunt u terecht”

In Marokko heeft Arabika ook kantoren in tal van steden als Rabat, Tanger, Al-Hoceima, Nador en Berkane. Ook daar ondersteunen onze mensen u zorgvuldig bij het verwerken van uw vragen en opdrachten. Onderaan op de site staan al onze kantoren en de daarbij behorende contactgegevens.