Ophalen & verzenden

Aanvragen, verzenden en ophalen van uw documenten.

DOCUMENTEN OF POST VERSTUREN VAN OF NAAR MAROKKO

Wij kunnen u helpen bij de aanvraag van documenten of stukken in Marokko of Nederland. Ook is het mogelijk om uw reguliere post voor een laag vast bedrag verzenden via Arabika Diensten, zodat een familielid of kennis deze documenten op één van onze andere kantoren kan afhalen.

De aanvraag van documenten bij instanties in Marokko duurt over het algemeen iets langer, maar het verzenden en ophalen geschiedt meestal binnen één week. Wij verzenden tussen Nederland, Spanje en Marokko.

OFFICIËLE DOCUMENTEN BIJ OVERHEIDSINSTANTIES

U kunt Arabika machtigingen om namens u de papieren op te halen. Nadat we u documenten hebben opgehaald, verstuurt onze hoofdkantoor uw documenten verzekerd naar Nederland toe, waarna u het kunt afhalen in Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch of Utrecht.

Natuurlijk kunnen we het ook aangetekend verzenden, zodat u de deur helemaal niet meer uit hoeft. Het is ook mogelijk om andere documenten af te geven en te verzenden via één van onze kantoren.

VERZENDTIJDEN 

Binnenlands verzenden geschiedt meestal binnen één tot twee werkdagen. Documenten die van of naar Marokko verzonden worden, staat een gemiddelde levertijd van vijf werkdagen. Neem contact op met één van onze medewerkers als u eventueel vragen heeft of gebruik het contactformulier rechtsonder op de website.

Binnenkort is het mogelijk om uw zending te volgen, al krijgt u bij het afleveren altijd schriftelijk een deadline. U kunt op afspraak de documenten ophalen op werkdagen tussen 08.00 en 18.00. Buiten werktijden ophalen is alleen mogelijk bij een mondelinge of schriftelijke afspraak.

Klik hier om onze veel gestelde vragen te lezen
Stuur uw documenten makkelijk en snel online

“Ook in Marokko kunt u terecht”

In Marokko heeft Arabika ook kantoren in tal van steden als Rabat, Tanger, Al-Hoceima, Nador en Berkane. Ook daar ondersteunen onze mensen u zorgvuldig bij het verwerken van uw vragen en opdrachten. Onderaan op de site staan al onze kantoren en de daarbij behorende contactgegevens.