Werken bij Arabika

Collega’s Gezocht.

BALIEMEDEWERKER / REDACTIE ROTTERDAM

Voor het kantoor van Arabika in Rotterdam zijn we op zoek naar een nieuwe collega met MBO werk- en denkniveau. Beheersing van het Marokkaans-Arabisch of Riffijns-Berbers is gewenst.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit eenvoudige administratieve en redactionele taken en het te woord staan van cliënten aan de balie.

Past dit bij jou? Solliciteer dan nu want je kunt per direct aan de slag.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je ons bellen, mailen of stuur een WhatsApp naar het onderstaande telefoonnummer.

Telefoon / WhatsApp: +31 10 53 000 15
E-mail: abanaissa@arabika.nl

OPEN SOLLICITATIE

Bij Arabika Vertalingen & Diensten zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je interesse om bij Arabika te komen werken? Stuur dan jouw motivatie en bijgevoegde CV per e-mail naar ons. Wanneer er een functie beschikbaar is die bij jou past, nemen we direct contact met je op.

Wil je graag meer informatie over Arabika, dan kun je bellen of een WhatsApp sturen naar het onderstaande telefoonnummer.

We nemen iedere sollicitatie in behandeling, we kunnen helaas niet op iedere sollicitatie reageren. Wanneer je niks van ons hoort, betekend dit dat we nog geen functie beschikbaar hebben die bij jou past. Uiteraard bewaren we jouw gegevens veilig en delen we deze nooit met derden.

Telefoon / WhatsApp: +31 10 53 000 15
E-mail: abanaissa@arabika.nl

SOLLICITEER OP EEN VACATURE
Toegestane bestandstypen: .pdf / .doc / .docx

Meer informatie? Bel +31 10 530 0015 of email info@arabika.nl

“Ook in Marokko kunt u terecht”

In Marokko heeft Arabika ook kantoren in tal van steden als Rabat, Tanger, Al-Hoceima, Nador en Berkane. Ook daar ondersteunen onze mensen u zorgvuldig bij het verwerken van uw vragen en opdrachten. Onderaan op de site staan al onze kantoren en de daarbij behorende contactgegevens.