Trainingen

Interculturele communicatie en meer

BETERE COMMUNICATIE

Wil je goed communiceren met Marokkanen? Kies dan voor de training Interculturele communicatie van Arabika. Binnen één maand raakt u bekend met de overeenkomsten en verschillen tussen de Nederlandse en de Marokkaanse cultuur. Tijdens onze training interculturele communicatie leert u hoe men vanuit de Marokkaanse cultuur waarneemt, denkt en gedraagt. Na de training communiceert u zowel privé als in uw werk moeiteloos en succesvol met mensen van Marokkaans komaf!

TRAININGEN 

U zult het wel gemerkt hebben. Tussen Nederland en Marokko is een wereld van verschil. Vooral op het culturele vlak. Misverstanden door grote verschillen in communicatie zijn vaak een grote belemmering wanneer u in Marokko wilt gaan, wonen, werken of studeren of als u een Marokkaanse partner hebt. Diversiteit is mooi, maar het brengt ook de nodige problemen met zich mee.

EXTRA INFORMATIE 

Interculturele communicatie is het proces van uitwisseling van boodschappen tussen personen die vanuit hun eigen culturele achtergrond verschillen in wat ze waarnemen, hoe ze denken en hoe ze zich gedragen en handelen.

Klik hier om onze veel gestelde vragen te lezen
Stuur uw documenten makkelijk en snel online

“Ook in Marokko kunt u terecht”

In Marokko heeft Arabika ook kantoren in tal van steden als Rabat, Tanger, Al-Hoceima, Nador en Berkane. Ook daar ondersteunen onze mensen u zorgvuldig bij het verwerken van uw vragen en opdrachten. Onderaan op de site staan al onze kantoren en de daarbij behorende contactgegevens.