Taalles

Nederlandse taallessen

AANVULLENDE INFORMATIE 

Inburgeringstoets of staatsexamen zonder zorgen? Wij zorgen voor een goede voorbereiding. Wij bieden een op maat gemaakte cursus die nauw aansluit bij de wensen van uw partner. De lessen worden aangepast aan zijn of haar persoonlijke behoeften. Er is keuze tussen privélessen of groepslessen met een groep van maximaal acht deelnemers. De lessen worden in kleine groepen gegeven en het resultaat is snel merkbaar. De prijs is afhankelijk van het niveau van de deelnemer.

EXTRA INFORMATIE 

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste cursussen. U krijgt les door bevoegde en ervaren docenten voor zeer gunstige tarieven. De lessen zijn privé te volgen of in kleine groepen. Wij bieden u ook persoonlijke en maatschappelijke begeleiding.

Inschrijven of meer informatie? Bel dan naar +31 10 53 000 15 of surf naar arabikataal.nl.

Klik hier om onze veel gestelde vragen te lezen
Stuur uw documenten makkelijk en snel online

“Ook in Marokko kunt u terecht”

In Marokko heeft Arabika ook kantoren in tal van steden als Rabat, Tanger, Al-Hoceima, Nador en Berkane. Ook daar ondersteunen onze mensen u zorgvuldig bij het verwerken van uw vragen en opdrachten. Onderaan op de site staan al onze kantoren en de daarbij behorende contactgegevens.