Visa

Wij begeleiden u graag

VISA

Als u een familielid of vriend in Marokko naar Nederland wil laten komen dan heeft zij of hij een visum nodig. Arabika Diensten biedt u en uw familielid of vriend in Marokko de nodige ondersteuning om ervoor te zorgen dat men snel en gemakkelijk toegang tot Nederland kan verkrijgen.

Wij kunnen u vertellen welke documenten vereist zijn, vragen eventueel documenten op, maken afspraken met de betrokken instanties en vullen voor u de aanvraagformulieren in. Mocht het zo zijn dat u aanvraag afgewezen wordt dan kan Arabika een bezwaarschrift namens u opstellen en verlenen wij indien nodig juridische bijstand.

EXTRA INFORMATIE 

Een visum is een document dat u het recht geeft om naar een bepaald land te reizen of daar te verblijven. Voor een verblijf van korter dan drie maanden is een toeristenvisum nodig. Voor langer dan drie maanden dient men een machtiging tot voorlopig verblijf (MVV) aan te vragen. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer u wilt dat uw partner bij u in Nederland gaat verblijven.

Een visumaanvraag op het consulaat van Nederland in Rabat gaat altijd per afspraak. Als uw aanvraag is geaccepteerd kunt u vier werkdagen later uw toeristenvisum op het kantoor van het consulaat in Rabat ophalen. Een MVV-visum wordt dezelfde dag afgegeven

Klik hier om onze veel gestelde vragen te lezen
Stuur uw documenten makkelijk en snel online

“Ook in Marokko kunt u terecht”

In Marokko heeft Arabika ook kantoren in tal van steden als Rabat, Tanger, Al-Hoceima, Nador en Berkane. Ook daar ondersteunen onze mensen u zorgvuldig bij het verwerken van uw vragen en opdrachten. Onderaan op de site staan al onze kantoren en de daarbij behorende contactgegevens.